JOM...KONGSI NOVEL KEGEMARAN ANDA DI SINI...

SAYA CUMA UPLOAD NOVEL YANG SUDAH ADA DI DALAM SIMPANAN SAYA.... JADI ANDAI TIDAK ADA GAMBAR NOVEL KEGEMARAN ANDA DI SINI, ITU TANDA NYA SAYA BELUM LAGI MEMBELI @ MEMBACA NYA... JADI, DARI SITU ANDA BOLEH BAGI SAYA IDEA DAN KOMEN TENTANG NOVEL YANG ANDA SUKA ITU.... CERITA KAN DENGAN SAYA SAMA ADA IANYA INTERESTING, LUCU, SEDIH & ETC.... THANK YOU!!!!

Wednesday, September 26, 2012

Akan Ku TungguAYU RIHANA terkejut apabila dia dilamar oleh anak bujang jirannya. Pinangan jejaka egois dan berstatus tinggi itu tidak langsung diimpikannya.  Tambahan pula, mereka tidak saling mengenali mahupun bertegur sapasejak tinggal berjiran.  Malah, dunia mereka jauh berbeza umpama langit dengan bumi.

Kehidupan SYAMIL BAKHTIAR yang sentiasa dihimpit gadis-gadis cantik kian berubah sejak dia terlihat kepolosan wajah Ayu.  Dia nekad mahu mendekati gadis kacukan itu biarpun latar peribadi mereka tidak setara.  Namun, perubahan itu hanya seketika.  Ugutan seorang bekas teman tapi mesra Syamil menghumban dia kembali kepada sikap suka berfoya-foya dan bersosial hingga lewat pagi.

Jauh di sudut hati Ayu terluka.  Dia sering menjadi mangsa keadaan.  Namun, dia cuba bertahan demi kasih dan janjinya.  Tanpa jemu, Ayu menitip rantaian doa dengan harapan dia mampu membawa Syamil pulang semula ke mahligai impian yang mereka idam-idamkan.


jom join facebook SANIA YASMIN atau SARNIA YAHYA

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...